PRIVAT VUGGESTUE OG BØRNEHAVE

I Børnehuset Smølferne vil fagpersoner, forældre og børn samarbejde om at fremme en inkluderende kultur med social trivsel, ligeværd, tryghed og de bedste rammer for at fremme børnenes sproglige færdigheder samt fysiske udfoldelser. Vi ønsker at bidrage til et lokalt samfund, hvor mangfoldighed mødes med åbenhed og hvor vi værner om hinandens forskelligheder uanset race, religion- eller politiske overbevisninger.

Børnehuset Smølferne er en anerkendt og professionel privat vuggestue og børnehave, der lægger stor vægt på børns trivsel og udvikling. Vores mål er at skabe et trygt og stimulerende miljø, hvor børnene kan udforske, lære og vokse. Vi har en dedikeret stab af pædagoger og medarbejdere, der brænder for at støtte børnenes udvikling på alle områder. Vi lægger vægt på at skabe en positiv og inkluderende atmosfære, hvor alle børn føler sig velkomne og respekterede.

I samarbejde med forældrene skaber vi en tæt og gensidig dialog omkring børnenes trivsel og udvikling. Vi arrangerer regelmæssige forældremøder, hvor vi deler vigtig information og drøfter individuelle behov og mål for hvert barn. Vi tror på, at et stærkt partnerskab mellem forældre og personale er afgørende for at skabe den bedste ramme for børnenes udvikling.

Kontakt os – 100% uforpligtende

 

Overvejer du en privat vuggestue og børnehave til dit barn? Skriv til os og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Det siger forældrene om smølferne

Smølferne er stedet for mine to børn. Her trives de i nogle fantastiske rammer med dedikeret personale. Som forældre sætter jeg pris på Smølfernes koncept med Idræt og Bevægelse, hvis dit barn elsker at bevæge sig og udfolde sig fysisk, er Smølferne virkelig stedet

Min dreng er netop startet i skole og er med hjælp fra Smølferne en af de dygtigste i sin klasse. Han taler stadig om sine elskede pædagoger og sine gode stunder i børnehaven. Smølferne er et sted hvor man, som forældre trygt kan aflevere sine børn og regne med, at de får en dejlig dag med masser af omsorg og læring. Kan varmt Anbefales.